Geef je Valentijn wijn!

Misschien heb je al jaren een geheime crush. Of zijn jullie juist al járen samen, maar vind je het nog altijd belangrijk om je partner te laten voelen dat die belangrijk voor je is. En hoe doe je dat nou beter dan met een fles wijn? Nee, we bedoelen niet een slobberwijntje geven uit de supermarkt, maar een gepersonaliseerd cadeau waarop je laat zien hoe blij je met diegene bent. Ons motto voor deze maand is dan ook: geef je valentijn wijn!

Geef je valentijn wijn met een persoonlijk cadeau

De meeste mensen maak je al gauw blij met een lekkere fles wijn. Maar wat is er nou leuker om te geven dan zo’n flesje? Een persoonlijk wijngeschenk voor je valentijn met een mooie boodschap erop. Daarmee drinkt die wijn ineens een stuk lekkerder weg. 😉

Een leuk cadeau voor Valentijn zijn de wijnkisten van Zeg ‘t met wijn. De wijnen zitten in een luxe wijnkist en die wijnkisten kun je voorzien van een persoonlijke boodschap of foto van jullie samen. 

Hoe werkt het?

Wil je een wijnkist ontwerpen, dan kies je eerst het type kist en de juiste wijn. Je hebt de keuze uit de volgende producten:

Geef je valentijn wijn via Zeg 't met wijn

Ik hou van je. Ik ben er voor je. Ik denk aan je: je zegt ‘t met wijnHet draait bij het geven van een valentijnscadeau niet om de waarde, maar om het gebaar. En met een persoonlijke wijnkist voor je valentijn komt dat helemaal goed. 

Daarom kies je voor een wijnkist voor je Valentijn van Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk