Relatiegeschenken

“Bedankt voor de samenwerking. Top inzet. Ik ben blij met jou als leverancier.”
– Je zegt ‘t met wijn

Je werknemer die door een pittige tijd gaat door thuis de boel draaiende te houden én ondertussen ook op het werk de ballen hoog houdt. Jouw leverancier die net een tandje harder voor jou rent. Klanten die ieder jaar weer met het volste vertrouwen kiezen voor jouw producten. Tijd om ze in het zonnetje te zetten met een mooi relatiegeschenk. Kies voor een wijnkist met een persoonlijke boodschap. 

Je relatiegeschenken personaliseren

Een fles wijn is bijna altijd een goed relatiegeschenk binnen de zakelijke markt. Maar wat als je de wijnkist ook nog eens voorziet van een mooie boodschap of foto? Denk aan een motiverende boodschap waarin je je dankbaarheid uitspreekt of foto van ‘n mooie herinnering die jullie delen. Zo zorg je voor ‘n relatiegeschenk dat lekker én persoonlijk is. 

Je relatiegeschenken in eigen huisstijl

Daarnaast kan je je zakelijke relatiegeschenken ook omtoveren tot een wijnkist in eigen huisstijl en zorgt het voor extra zichtbaarheid voor jouw bedrijf. De wijnkisten kan je namelijk voorzien van je eigen logo, huisstijlkleuren, QR-codes en je contactgegevens. Zo geef je ‘n mooi geschenk dat past bij de uitstraling van je bedrijf. Een lekkere wijn én marketingtechnisch een slim idee.. wat wil je nog meer?

Je wijnkisten als merchandise

Naast de zakelijke relatiegeschenken kan je het ook inzetten als merchandise voor jouw merk, dienst of product. Jouw klanten kunnen een gepersonaliseerde wijnkist bestellen met jouw unieke ontwerp. Of je biedt als restaurant of hotel een speciaal arrangement samen waarin de gepersonaliseerde wijnkist met jouw logo erop wordt aangeboden. Vragen over de wijnkisten? Neem contact op via info@zeghetmetwijn.nl

Ontwerp je eigen wijnkist