Kerstgeschenk

“Bedankt voor je inzet het afgelopen jaar”. “Ik ben blij met jou als medewerker.” “Proost op de mooie resultaten”
– Je zegt ‘t met wijn

Als organisatie ben je je medewerkers, klanten en leveranciers enorm dankbaar. Die ene medewerker die het hele jaar vanuit huis heeft gewerkt en, ondanks dat daar ook alle ballen hoog gehouden moesten worden, fantastische resultaten heeft neergezet. Je klanten die keer op keer het vertrouwen naar jou uitspreken en de leveranciers die je voorzien van de beste kwaliteit producten of diensten. Je wil hen bedanken voor hun tomeloze inzet en vlak voor het einde van het jaar is daarvoor de uitgelezen kans. Kies voor een uniek kerstgeschenk om hen in het zonnetje te zetten. 

Een passend kerstgeschenk voor je personeel

De kerstpakketten met jam en soepstengels zijn passé. Deze producten vind je vaak jaren later verstoft en over de datum terug in de voorraadkast. Maar je wil wel graag een tastbaar kerstgeschenk geven, want die waardebonnen belanden vaak ook op de grote papierstapel. Geef daarom een wijnkist met persoonlijke boodschap als kerstgeschenk voor je personeel. 

Een kerstgeschenk voor je leverancier

Het is niet standaard om je leverancier een kerstgeschenk te geven. Maar tegelijkertijd heb jij een hekel aan het woord ‘gewoon’ en doe jij het ‘t liefste helemaal anders. Bestel daarom een kerstgeschenk voor je leverancier. Wedden dat ze nóg ‘n tandje harder voor ze lopen? Een kerstgeschenk is namelijk niet alleen een manier om dankbaarheid te uiten, maar kun je ook als stimulans gebruiken. 

Een kerstgeschenk voor je klanten

Je klanten wil je in de kerstgeschenken zeker niet overslaan. Je bent blij dat ze keer op keer voor jou kiezen en gaat vol energie jaar in, jaar uit weer voor ze aan de slag. Je wil de relatie goed houden en daarom geef je een kerstgeschenk waar ze echt iets aan hebben. En waar jouw huisstijl duidelijk op terug te zien is. Want uiteindelijk is een relatiegeschenk ook een manier om je naamsbekendheid te vergroten en een promotiemiddel. 

De relatiegeschenken van Zeg 't met wijn

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik kijk uit naar een nieuw jaar vol hoogtepunten. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? De wijnkisten van Zeg ‘t met wijn kun je helemaal zelf ontwerpen: met een mooie boodschap erop of het logo van je organisatie. Je kunt kiezen voor een lege wijnkist om je eigen wijnen erin te doen, een wijnkist met één fles of een kist met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom kiezen voor een kerstgeschenk van Zeg 't met wijn?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Een grote oplage aan kerstgeschenken bestellen?

Je kunt direct in onze editor aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw persoonlijke relatiegeschenken. Heb je een grote organisatie en wil je het hele personeel voorzien van een uniek kerstgeschenk? Neem dan contact op met ons via info@zeghetmetwijn.nl.

Ontwerp je kerstgeschenk