Een valentijnsdagcadeau van wijn

Niet met lege handen op valentijnsdag staan (💔) én je liefde verklaren? Geef een valentijnsdagcadeau van wijn

Valentijnsdagcadeau van wijn

Wacht even, voordat je naar je computer schreeuwt “WiJn Is ToCh GeEn LeUk VALENTIJNSCADEAU?!”: we hebben het hier niet over een flesje wijn uit de supermarkt dat je na het werk meeneemt. 

Een valentijnsdagcadeau hoeft heus niet groots en meeslepend te zijn: het gaat vooral om het (persoonlijke) gebaar. En juist daar zijn we in gespecialiseerd: bij Zeg ‘t met wijn bestel je wijn en wijnkisten die je zelf ontwerpt. 

De wijnen van Zeg ‘t met wijn worden namelijk geleverd in een luxe wijnkist. En die wijnkist kun je voorzien van een mooie boodschap of foto van jullie samen. In onze editor ontwerp je deze wijnkist voor valentijnsdag helemaal zelf. 

Hoe ontwerp je dit valentijnscadeau met wijn?

Wil je een wijnkist ontwerpen, dan kies je eerst het type kist en de juiste wijn. Je hebt de keuze uit de volgende producten:

 
Zodra je je wijnkist in de winkelmand hebt gelegd, word je automatisch doorgestuurd naar de editor. Kies een blanco kist en voeg templates, afbeeldingen of tekst toe. Voeg een persoonlijke quote, foto van jullie eerste ontmoeting of titel van jullie favoriete liedje toe. Succes gegarandeerd! ❤️

Geef wijn als valentijnscadeau met Zeg 't met wijn

Ik hou van je. Ik ben er voor je. Ik denk aan je: je zegt ‘t met wijnHet draait bij het geven van een valentijnscadeau niet om de waarde, maar om het gebaar. En met een persoonlijke wijnkist voor je valentijn komt dat helemaal goed. 

Daarom kies je voor een wijnkist voor je Valentijn van Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk