Flesje wijn laten bezorgen

Wil je een flesje wijn laten bezorgen aan die ene vriendin die je een hart onder de riem wilt steken? Die ene vriend feliciteren met een nieuw huis, je medewerkers bedanken voor hun tomeloze inzet of gewoon zomaar een flesje wijn bezorgen – gewoon om even te laten weten dat je aan je vrienden, collega’s of familie denkt. 

Een flesje wijn laten bezorgen - je zegt 't met wijn

Dankjewel, ik hou van je of ik denk aan je: je zegt ‘t met wijn. En wat is er leuker dan een flesje wijn laten bezorgen? Een flesje wijn laten bezorgen in een gepersonaliseerde wijnkist! Je kunt bij ons een houten wijnkist helemaal naar je eigen smaak ontwerpen en voorzien van een fles wijn – rood, wit, rosé of een combinatie. Die luxe wijnkist is niet alleen ontzettend mooi om te geven, je kunt het ook gebruiken als promotiemiddel voor je bedrijf. 

Een flesje wijn laten bezorgen aan je klanten

Je klanten wil je in de kerstgeschenken zeker niet overslaan. Je bent blij dat ze keer op keer voor jou kiezen en gaat vol energie jaar in, jaar uit weer voor ze aan de slag. Je wil de relatie goed houden en daarom geef je een kerstgeschenk waar ze echt iets aan hebben. En waar jouw huisstijl duidelijk op terug te zien is. Want uiteindelijk is een relatiegeschenk ook een manier om je naamsbekendheid te vergroten en een promotiemiddel. 

De flessen wijn met wijnkisten van Zeg 't met wijn

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik denk aan je. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? De wijnkisten van Zeg ‘t met wijn kun je helemaal zelf ontwerpen: met een mooie boodschap erop voor een close vriend of het logo van je organisatie. Je kunt kiezen voor een lege wijnkist om je eigen wijnen erin te doen, een wijnkist met één fles of een kist met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom je flesje wijn laten bezorgen via Zeg 't met wijn?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk