Relatiegeschenk wijn

Bedankt voor onze samenwerking. Ik ben blij met het eindresultaat: Je zegt ‘t met wijn. Want laten we eerlijk zijn: er is niets zo leuk dan een lekkere fles wijn te geven én te krijgen. Wil je je klant of leverancier bedanken? Maak van het geven een feestje en geef een relatiegeschenk wijn mét wijnkist

Maak van een cadeau geven een feestje met het relatiegeschenk wijn

Wat is er leuker dan een fles wijn laten bezorgen of cadeau geven? Een persoonlijke wijnkist als relatiegeschenk geven! Niet alleen lekker, maar ook voorzien van een mooie boodschap, herinnering of je bedrijfslogo.

De wijnen van Zeg ‘t met wijn worden geleverd met in een wijnkist met extra hooi aan de binnenkant. Lekker veilig, zo blijft de wijn heel, we willen natuurlijk niet tijdens de bezorging dat er onverhoopt wijn wordt verspild ;-). Deze kist kun je voorzien van je eigen creaties: een mooie tekst, foto uploaden of je bedrijfslogo erop. De wijnkist kun je dus volledig personaliseren. En tot slot kies je een passend wijntje om te geven: rood, wit, rosé of een combinatie van deze flessen. 

Een wijn-relatiegeschenk van Zeg 't met wijn

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik denk aan je. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? De relatiegeschenken van Zeg ‘t met wijn kun je helemaal zelf ontwerpen. Bekijk alle combinaties.

Waarom kiezen voor een relatiegeschenk via Zeg 't met wijn?

Een relatiegeschenk geven is leuk maar duurzaam ondernemen vind je vast, net als wij, belangrijk. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk