Wijnkist

Ben je op zoek naar een wijnkist om cadeau te geven? De feestdagen staan weer voor de deur. En hoe kan je nou beter je collega’s bedanken of die goede vriend een hart onder de riem steken dan met een persoonlijke wijnkist mét lekkere fles wijn? Bedankt, het spijt me, ik mis je of ik ben er voor je: je zegt ‘t met wijn

Je eigen wijnkist ontwerpen

Een cadeau aan een dierbare is leuk om te geven. Maar hoe maak je van dat cadeau een waar feestje? Door een wijnfles te verpakken in een wijnkist! Het ziet er luxe uit én zorgt ervoor dat die wijnfles heelhuids bij de ontvanger aankomt. Maar je wilt natuurlijk niet zo’n saaie wijnkist zonder tekst of nog erger: met ons logo er op. 

Je kunt op zeghetmetwijn.nl je wijnkist volledig personaliseren naar je eigen smaak. Je kunt de wijnkist voorzien van een eigen foto, tekst, kleuren of je bedrijfslogo. Perfect om als relatiegeschenk aan je medewerkers of klanten te geven. 

wijnkist rosé

De inhoud van de wijnkist

Je kunt kiezen voor een lege wijnkist om je eigen wijnen erin te doen, een wijnkist met één fles of een kist met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom kiezen voor een wijnkist van Zeg 't met wijn?

Zeg nou eerlijk: het leven met een glaasje wijn is een stuk leuker. En helemaal als je ‘m laat bezorgen in een wijnkist van Zeg ‘t met wijn. We doen namelijk onze uiterste best om milieu zo min mogelijk te belasten bij de productie en bezorging van de kisten. Dat doen we onder andere door de volgende maatregelen:

Ontwerp je kerstgeschenk