Wijn valentijnsdag

Tijd om aan je geheime liefde kenbaar te maken dat je gevoelens hebt. Of je huidige partner in het zonnetje zetten op Valentijnsdag. (En eerlijk, het is ook een beetje lullig als jij geen cadeau voor je geliefde hebt, terwijl de ander z’n best heeft gedaan om jou wel een cadeau te geven 💔). Geef daarom wijn voor valentijnsdag

Wijn voor valentijnsdag

Huh, maar een fles wijn geven voor valentijnsdag geven is toch helemaal niet speciaal? – Hoor ik je bijna door dit scherm roepen. Nee, een flesje wijn trekken uit het supermarkt schap trekken en op valentijnsdag geven verdient inderdaad niet de originaliteitsprijs. Maar een wijnkist met persoonlijk geschenk geven verdient dat wél! 

De wijnen van Zeg ‘t met wijn worden namelijk geleverd in een luxe wijnkist. En die wijnkist kun je voorzien van een mooie boodschap of foto van jullie samen. 

Hoe ontwerp je dit valentijnscadeau?

Wil je een wijnkist ontwerpen, dan kies je eerst het type kist en de juiste wijn. Je hebt de keuze uit de volgende producten:

 
Zodra je je wijnkist in de winkelmand hebt gelegd, word je automatisch doorgestuurd naar de editor. Kies een blanco kist en voeg templates, afbeeldingen of tekst toe. De floor is yours! 💃

Geef wijn op valentijnsdag met Zeg 't met wijn

Ik hou van je. Ik ben er voor je. Ik denk aan je: je zegt ‘t met wijnHet draait bij het geven van een valentijnscadeau niet om de waarde, maar om het gebaar. En met een persoonlijke wijnkist voor je valentijn komt dat helemaal goed. 

Daarom kies je voor een wijnkist voor je Valentijn van Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk