Wijn valentijn

Heb je al jaren een stiekeme crush of wil je je partner na al die jaren laten weten dat je gek op ‘m bent? Dan is het tijd voor actie. Tijd om een mooi valentijnscadeau te geven. En in tegenstelling wat veel denken, hoeft zo’n cadeau voor valentijnsdag helemaal niet groots of duur te zijn. Het gaat om het gebaar: even laten weten dat je je liefde waardeert. Geef daarom wijn voor valentijn. 

 

Geef wijn voor valentijn

…Huh, maar wijn is toch niet zo speciaal? Hoor ik je bijna door het scherm denken. Nee, een slobberwijntje uit de supermarkt met een strik erom is inderdaad niet ontzettend speciaal om te geven voor valentijn. Maar het geven van het cadeau moet een feestje zijn. Daarom maak je bij Zeg ‘t met wijn persoonlijke wijncadeaus

Onze wijnen worden namelijk geleverd in een luxe wijnkist. En die wijnkisten kun je personaliseren. Helemaal naar je eigen smaak met een mooie foto van jullie samen, of inspirerende quote. 

Hoe werkt het?

Wil je een wijnkist ontwerpen, dan kies je eerst het type kist en de juiste wijn. Je hebt de keuze uit de volgende producten:

Geef je valentijn wijn via Zeg 't met wijn

Ik hou van je. Ik ben er voor je. Ik denk aan je: je zegt ‘t met wijnHet draait bij het geven van een valentijnscadeau niet om de waarde, maar om het gebaar. En met een persoonlijke wijnkist voor je valentijn komt dat helemaal goed. 

Daarom kies je voor een wijnkist voor je Valentijn van Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk