Relatiegeschenken 2022

“Bedankt voor de samenwerking. Top inzet. Ik ben blij met jou als leverancier.”
– Je zegt ‘t met wijn

Relatiegeschenken in 2022 zijn anders dan normaal. Veel leveranciers en klanten hebben een zwaar jaar achter de rug en de relatie onderhouden zonder face-to-face contact is niet hetzelfde. Daarom wil je in 2022 een relatiegeschenk geven dat je dankbaarheid uitspreekt naar je leverancier of klant. Een fysiek cadeau met mooie boodschap: de wijnkisten van Zeg ‘t met wijn hebben het allebei. 

Je relatiegeschenken van 2022 personaliseren

Een fles wijn is bijna altijd een goed relatiegeschenk binnen de zakelijke markt. Het is een manier om je dank uit te spreken én te motiveren voor een nieuw jaar. Want als jij je intentie uitspreekt, dan is de kans groot dat je leverancier een tandje harder gaat lopen en je klanten graag nog langer met je in zee gaan. 

Je relatiegeschenken in eigen huisstijl

Een relatiegeschenk in 2022 is meer dan een simpel cadeau. Het is een manier om een mooie boodschap mee te geven. En hoe zeg je dat nou beter dan met wijn? Daarnaast is je relatiegeschenk een manier om de naamsbekendheid te vergroten en je organisatie te promoten. Je kunt namelijk de wijnkist naar eigen stijl personaliseren. Zet er een mooie tekst op, plaats een foto of upload je logo. 

Je wijnkisten als merchandise

Naast de zakelijke relatiegeschenken kan je het ook inzetten als merchandise voor jouw merk, dienst of product. Jouw klanten kunnen een gepersonaliseerde wijnkist bestellen met jouw unieke ontwerp. Of je biedt als restaurant of hotel een speciaal arrangement samen waarin de gepersonaliseerde wijnkist met jouw logo erop wordt aangeboden. 

Je kunt direct in onze editor aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw persoonlijke relatiegeschenken.

Ontwerp je eigen wijnkist