Moederdag kadootjes

Moederdag staat weer voor de deur. Onder andere in Nederland, België en Duitsland valt deze dag altijd op de tweede zondag van mei. Je wilt dit jaar natuurlijk niet met lege handen bij je moeder staan op deze belangrijke dag. Op deze pagina geven we je daarom tips voor moederdag kadootjes

Tips voor moederdag kadootjes

Op moederdag zetten we onze moeders (en moederfiguren) in het zonnetje. Ze hebben ons onvoorwaardelijke liefde, steun, en begeleiding gegeven. Iets dat ze met liefde doen, maar waar ze vaak te weinig waardering voor krijgen. 

Met Moederdag tonen we onze dankbaarheid en liefde voor alles wat ze voor ons doen en hebben gedaan. Daarom is het belangrijk dat deze datum rood omcirkeld in je agenda staat. Onze tip? Geef persoonlijke moederdag kadootjes.

Persoonlijke wijnkisten als moederdag kado

Dankjewel voor al je goede zorgen. Je bent de állerliefste moeder van de wereld. Ik denk aan je. Ik hou van je: Je zegt ‘t met wijn. Is jouw moeder gek op een lekker wijntje? Dan maak je haar gegarandeerd met een wijnkist (met wijn ;-))  van Zeg ‘t met wijn. 

In deze kisten vind je een lekkere witte, rode of roséwijn en voorzie je de kist van een mooie boodschap of foto. Het ontwerp maak je helemaal zelf in onze editor. Je kunt kiezen uit wijnkisten met 1 of 2 vakken en kunt alle combinaties aan wijnen gebruiken. 

Waarom kiezen voor een moederdag kadootje van Zeg 't met wijn?

Geen dertien-in-een-dozijn pakket, maar een kado met persoonlijke boodschap. De wijnkisten voor moederdag ontwerp je bij ons helemaal zelf. En daarnaast vinden we het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk