Moederdag cadeautips

Moederdag staat weer voor de deur. Onder andere in Nederland, België en Duitsland valt deze dag altijd op de tweede zondag van mei. In 2023 valt moederdag dus op 9 mei 2023. Belangrijk om op tijd een cadeautje te geven aan je moeder, want je wilt natuurlijk niet met lege handen staan. Op deze pagina geven we je daarom moederdag cadeautips om je moeder te eren. 

Persoonlijke moederdag cadeautips

Op moederdag zetten we onze moeders (en moederfiguren) in het zonnetje. Onze moeders geven onvoorwaardelijke liefde, steun, begeleiding en hebben hun hele leven voor je gezorgd.

Door Moederdag te vieren, tonen we onze moeders onze dankbaarheid en liefde voor alles wat ze voor ons doen en hebben gedaan. Daarom is het belangrijk dat je de datum rood omcirkeld in je agenda. Je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen op moederdag. Onze belangrijkste moederdag cadeautip is dat je een cadeau geeft met persoonlijke touch.  

Moederdag cadeautip: persoonlijke wijnkisten

Dankjewel voor al je goede zorgen. Je bent de állerliefste moeder van de wereld. Ik denk aan je. Ik hou van je: Je zegt ‘t met wijn. Is jouw moeder gek op een lekker wijntje? Dan maak je haar ongetwijfeld blij met de wijnkisten van Zeg ‘t met wijn. 

In deze kisten vind je een lekkere witte, rode of roséwijn en voorzie je de kist van een mooie boodschap of foto. Het ontwerp maak je helemaal zelf in onze editor. Je kunt kiezen uit wijnkisten met 1 of 2 vakken en kunt alle combinaties aan wijnen gebruiken. 

Waarom kiezen voor een moederdagcadeau van Zeg 't met wijn?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk