Moederdag 2023

Moederdag 2023 staat weer voor de deur. Het uitgelezen moment om je moeder (of moederfiguur) in het zonnetje te zetten! Heb jij al een mooi (en persoonlijk) cadeau voor haar? We geven je op deze pagina inspiratie en meteen de mogelijkheid om je cadeau zelf te ontwerpen. 

Wanneer is moederdag 2023?

Moederdag valt altijd op de tweede zondag van mei in Nederland. In 2023 valt moederdag daarom op 9 mei 2023. 

Op moederdag zetten we onze moeders (of moederfiguren) in het zonnetje. Zij geven ons onvoorwaardelijke liefde, steun en ze hebben hun hele leven voor je gezorgd. Je wilt dit jaar met moederdag natuurlijk niet met lege handen aankomen op moederdag. Onze belangrijkste tips voor een moederdag cadeau is om een cadeau met een persoonlijke touch te geven. 

Een persoonlijke wijnkist als cadeau op moederdag 2023

Dankjewel voor al je goede zorgen. Je bent de állerliefste moeder van de wereld. Ik denk aan je. Ik hou van je: Je zegt ‘t met wijn. Houdt jouw moeder van een lekker wijntje? Dan maak je haar ongetwijfeld blij met de wijnkisten van Zeg ‘t met wijn. 

In deze kisten vind je een lekkere witte, rode of roséwijn en voorzie je de kist van een mooie boodschap of foto. Het ontwerp maak je helemaal zelf in onze editor. Je kunt kiezen uit wijnkisten met 1 of 2 vakken en kunt alle combinaties aan wijnen gebruiken. 

Waarom kiezen voor een cadeau op moederdag 2023 van Zeg 't met wijn?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk