Houten wijnkist

Wij vinden cadeaus geven een van de leukste dingen om te doen! En of het nu gaat om een spijtbetuiging, bedankje of een hart onder de riem te steken: een fles wijn doet het altijd goed. Maar wat is nou leuker dan het geven van een fles wijn? Een fles wijn geven in een houten wijnkist! En niet zomaar een wijnkist, maar eentje die je helemaal zelf ontwerpt. 

Een houten wijnkist, helemaal in jouw smaak

Het spijt me. Ik hou van je. Bedankt: Je zegt ‘t met wijn. Met een lekker flesje rood, wit, of rosé maak je de meeste ontvangers wel blij. Je wilt dat die fles wijn in één stuk arriveert, want niets is meer zonde dan wijn die verspild wordt. Met onze wijnkisten zorg je voor een leuke presentatie van de fles (met hooi om het netjes te verpakken) én dient het meteen als mooie boodschap. 

Op de houten kist kun je bijvoorbeeld een foto uploaden, een tekst plaatsen of je bedrijfslogo uploaden. Niet alleen leuk om te geven aan vrienden en familie, maar dus ook het perfecte promotiemiddel voor je bedrijf. Heb je meteen een mooi relatiegeschenk rond de kerstdagen voor je klanten, medewerkers en leveranciers ;-). 

wijnkist rosé

Wat zit er in de houten wijnkist?

Je kunt kiezen voor een lege wijnkist (om je eigen wijnen erin te doen), een wijnkist met één of met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom kiezen voor een wijnkist van Zeg 't met wijn?

Zeg nou eerlijk: het leven met een glaasje wijn is een stuk leuker. En helemaal als je ‘m laat bezorgen in een wijnkist van Zeg ‘t met wijn. We doen namelijk onze uiterste best om milieu zo min mogelijk te belasten bij de productie en bezorging van de kisten. Dat doen we onder andere door de volgende maatregelen:

Ontwerp je kerstgeschenk