Gepersonaliseerde wijnfles

Bedankt. Ik hou van je. Ik mis je: Je zegt ‘t met wijn. Want laten we eerlijk zijn: er is niets zo leuk dan een lekkere fles wijn te geven én te krijgen. En helemaal als er een persoonlijke touch bij zit. Een cadeau geven moet namelijk een feestje zijn. Lees daarom meer op deze pagina over een gepersonaliseerde wijnfles

Een gepersonaliseerde wijnfles laten bezorgen

Wat is er leuker dan een fles wijn laten bezorgen of cadeau geven? Eee gepersonaliseerde wijnfles geven! Met een mooie boodschap erop. Zo is de wijn niet alleen lekker – maar draagt ‘ie ook een mooie herinnering met zich mee. 

Hoe je de wijnfles personaliseert? Alle wijnen worden geleverd in een wijnkist, we willen natuurlijk niet tijdens de bezorging dat er onverhoopt wijn wordt verspild ;-). Deze kist kun je voorzien van je eigen creaties: een mooie tekst, foto uploaden of je bedrijfslogo erop. De wijnkist kun je dus volledig personaliseren. En tot slot kies je een passend wijntje om te geven: rood, wit, rosé of een combinatie van deze flessen. 

Die gepersonaliseerde wijnfles cadeau doen aan je klanten

Je klanten wil je in de kerstgeschenken zeker niet overslaan. Om de relatie te onderhouden geef je ze een gepersonaliseerd cadeau waar ze echt wat aan hebben. En tegelijkertijd is het een mooi promotiemiddel voor jouw bedrijf. 

De wijnkisten van Zeg 't met wijn

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik denk aan je. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? De wijnkisten van Zeg ‘t met wijn kun je helemaal zelf ontwerpen: met een mooie boodschap erop voor een close vriend of het logo van je organisatie. Je kunt kiezen voor een lege wijnkist om je eigen wijnen erin te doen, een wijnkist met één fles of een kist met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom kiezen voor een persoonlijke wijnfles via Zeg 't met wijn?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk