Cadeau voor moederdag

Staat de tweede zondag van mei al in je agenda omcirkeld? Dan is het namelijk moederdag. In 2023 valt deze dag op 9 mei 2023. Belangrijk om op tijd een cadeautje te geven aan je moeder, om haar te bedanken voor al haar goede zorgen. Op deze pagina geven we je daarom tips voor een cadeau voor moederdag. 

Tips voor een cadeau voor moederdag

Op moederdag zetten we onze moeders (of moederfiguren) in het zonnetje. Zij geven ons onvoorwaardelijke liefde, steun en ze hebben hun hele leven voor je gezorgd.

Door Moederdag te vieren geven we een klein gebaar terug. Dat staat natuurlijk niet in verhouding wat zij voor ons hebben gedaan, maar daarom is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan je cadeau voor moederdag. Je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen op moederdag. Onze belangrijkste tips voor een moederdag cadeau is om een cadeau met een persoonlijke touch te geven. 

Een persoonlijke wijnkist als cadeau voor moederdag

Dankjewel voor al je goede zorgen. Je bent de állerliefste moeder van de wereld. Ik denk aan je. Ik hou van je: Je zegt ‘t met wijn. Houdt jouw moeder van een lekker wijntje? Dan maak je haar ongetwijfeld blij met de wijnkisten van Zeg ‘t met wijn. 

In deze kisten vind je een lekkere witte, rode of roséwijn en voorzie je de kist van een mooie boodschap of foto. Het ontwerp maak je helemaal zelf in onze editor. Je kunt kiezen uit wijnkisten met 1 of 2 vakken en kunt alle combinaties aan wijnen gebruiken. 

Waarom kiezen voor een cadeau voor moederdag van Zeg 't met wijn?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk