Wijn sturen

Wijn sturen naar een ander? Vanaf nu hoef je geen water meer bij de wijn te doen… met de tofste wijnkisten van Zeg ‘t met wijn maak je er een feestje van. Voor kerst, moeder- of vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid: wijn sturen was nog nooit zo makkelijk en leuk. 

Wijn sturen via je zegt 't met wijn

Dankjewel, ik hou van je of ik denk aan je: je zegt ‘t met wijn. En wat is er leuker dan een flesje wijn geven? Een fles wijn sturen in een gepersonaliseerde wijnkist! Je kunt bij ons een houten wijnkist helemaal naar je eigen smaak ontwerpen en voorzien van een fles wijn – rood, wit, rosé of een combinatie. Die luxe wijnkist is niet alleen ontzettend mooi om te geven, je kunt het ook gebruiken als promotiemiddel voor je bedrijf. 

Een fles wijn sturen naar je klanten

Je klanten of leveranciers wil je niet vergeten tijdens de kerstperiode. Zij zijn een grote reden van je bestaansrecht en die dankbaarheid toon je graag. Met een fles wijn zit je altijd goed: het is een feestje om te geven én te krijgen. En met de wijnkisten van Zeg ‘t met wijn is het meteen ook een promotiemiddel: je kunt een mooie boodschap of je logo erop laten drukken. 

De wijnkisten van Zeg 't met wijn

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik denk aan je. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? De wijnkisten van Zeg ‘t met wijn kun je helemaal zelf ontwerpen: met een mooie boodschap erop voor een close vriend of het logo van je organisatie. Je kunt kiezen voor een lege wijnkist om je eigen wijnen erin te doen, een wijnkist met één fles of een kist met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom je flesje wijn sturen via Zeg 't met wijn?

We houden niet alleen van lekkere wijn, maar vinden maatschappelijk ondernemen ook belangrijk. Stuur je een fles wijn per post naar een ander, dan kies je voor de volgende garanties:

Ontwerp je kerstgeschenk