Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar info@zeghetmetwijn.nl en wij streven ernaar je binnen 24 uur te voorzien van een antwoord.  

Verzenden en retourneren

Wat is de levertijd van de wijnkisten?

Zodra je bestelling is betaald en ontvangen, nemen wij ‘m in productie. Binnen twee werkdagen wordt jouw wijnkist verstuurd. Via e-mail word je door de vervoerder van de wijnkist op de hoogte gehouden met een track and trace code. Houd er rekening mee dat in drukke perioden (feestdagen, Black Friday en Valentijnsdag) de levertijd iets langer kan duren. Bestel daarom je product in die perioden ten minste één week van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. 

Hoeveel betaal ik aan verzendkosten?

Vooralsnog verzenden we alleen in Nederland en zijn de verzendkosten binnen Nederland 6,95 euro. Bij bestellingen boven de 50 euro betalen wij ze voor jou. 

Ik wil zakelijk een grote order doen, wat is dan de beste optie?

Bestel je meer dan vijf wijnkisten, dan kan je het beste een mail sturen naar info@zeghetmetwijn.nl. Wij sturen je dan een maatwerk offerte en je ontvangt een inkoopfactuur. 

Kan ik een bestelling retourneren?

Omdat het om gepersonaliseerde producten gaat, kunnen deze producten niet geretourneerd worden. Je bepaalt namelijk zelf hoe de wijnkist eruit gaat zien. 

Mocht je niet tevreden zijn over het eindresultaat van je bestelling (bijvoorbeeld bij een beschadiging of ander defect), dan kijken we samen naar een passende oplossing. Volg in dat geval de volgende stappen:

  1. Stuur een e-mail naar info@zeghetmetwijn.nl waarin je de situatie beschrijft mét een foto indien het om een beschadiging gaat. 
  2. Binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. Afhankelijk van de situatie wordt er mogelijk extra onderzoek gedaan. Hiervan word je door ons op de hoogte gehouden.  

Zit er bedenktijd op de producten van Zeg ‘t met wijn?

In het verlengde van het herroepingsrecht is er geen bedenktijd van toepassing. Normaliter is een wettelijke bedenktijd van veertien dagen van toepassing bij een koop op afstand.

Hieronder vallen niet de gepersonaliseerde/maatwerkproducten. Er is dus geen bedenktijd van toepassing.

Je wijnkist zelf ontwerpen

Hoe kan ik mijn wijnkist een eigen stijl meegeven?

Nadat je een wijnkist hebt bekeken, klik je in het product op ‘ontwerpen’. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de online editor. Deze heeft al voor jou het juiste product geselecteerd en zo kan je je eigen wijnkist ontwerpen. Je kunt ervoor kiezen om een van onze designs toe te passen, of helemaal zelf aan de slag te gaan. Teksten, decoraties en eigen foto’s kan je uploaden op de wijnkist. Zo maak je een mooi geschenk voor je geliefde, naasten of zakelijke relatie. 

Wordt mijn project automatisch opgeslagen?

Ja, je kunt je wijnkist opslaan. Klik op ‘opslaan’ en je ontwerp wordt opgeslagen. Wil je ‘m later nog een keer opnieuw bekijken? Dan moet je eerst een account opmaken. Dit kan binnen de editor. 

Kan ik een voorbeeld van mijn ontwerp bekijken?

In de editor kan je direct het voorbeeld zien. Ook kan je kiezen voor ‘3D ontwerp’, dan kan je de wijnkist van alle kanten bekijken. 

Hoe zorg ik voor het beste resultaat?

Zorg dat je niet over de stippellijnen van de wijnkist heen gaat. Daarnaast wordt de bovenkant in de wijnkist geschoven, waardoor een gedeelte wegvalt. Het gaat vooral om teksten op de kist. Houd een maximale breedte van 150 mm voor de tekst aan bij een wijnkist met twee vakken aan en een 80 cm breedte bij een vak. Dit kan je instellen bij tekst > rechts bovenaan ‘dimensies’. Als je de tekst centreert, blijft er aan beide kanten voldoende ruimte over. 

wijnkist 2 vakken
wijnkist handleiding 1 vak

Hoe bestel ik mijn persoonlijke wijnkist?

Zodra je tevreden bent over het ontwerp, klik je rechts bovenin op ‘bestellen’. Wij controleren je ontwerp en daarna word je automatisch doorgestuurd naar de winkelmand. Hierin vul je je gegevens in en het adres waar de wijnkist naartoe moet gestuurd worden. Je rekent af en wij gaan gelijk aan de slag met jouw mooie geschenk! 

Regelgeving

Kan iedereen wijnkisten bestellen?

Nee, onder de 18 jaar mag je geen alcohol nuttigen of bestellen. Bestel daarom alleen een wijnkist als je ouder bent dan 18 jaar. Wij steunen Nix18, een initiatief van de overheid. Houd er rekening mee dat je bij bezorging gevraagd kan worden om je legitimatiebewijs. 

Ontwerp je eigen wijnkist