Valentijn wijnbox

na al die maanden – of misschien wel jaren – je gevoelens opbiechten aan je crush? Of juist je partner even in het zonnetje zetten op valentijnsdag? Met een persoonlijke Valentijn wijnbox maak je de echte wijnliefhebber blij.

Een valentijn wijnbox

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeft een valentijnscadeau helemaal niet groots of meeslepend te zijn. De meeste partners vinden het geweldig om even in het zonnetje gezet te worden. Want zeg nou eerlijk, hoe fijn is het als er iemand even aan je denkt?

…En eerlijk is eerlijk: het is ook een beetje lullig als jij met lege handen staat op Valentijnsdag, terwijl je partner een cadeau voor je heeft gekocht. 

Met de valentijn wijnbox vang je in een klap niet een, niet twee, maar een hele zwerm vliegen! Het geven van deze wijnbox is op zichzelf al een feestje, de wijn is lekker en je geeft ook nog eens een enorm persoonlijk cadeau. Je kunt de wijnbox namelijk helemaal zelf ontwerpen, met je eigen foto of boodschap erop. 

Hoe werkt het?

Wil je een valentijn wijnbox ontwerpen, dan kies je eerst het type kist en de juiste wijn. Je hebt de keuze uit de volgende producten:

Geef je valentijn een wijnbox via Zeg 't met wijn

Ik hou van je. Ik ben er voor je. Ik denk aan je: je zegt ‘t met wijnHet draait bij het geven van een valentijnscadeau niet om de waarde, maar om het gebaar. En met een persoonlijke wijnkist voor je valentijn komt dat helemaal goed. 

Daarom kies je voor een wijnkist voor je Valentijn van Zeg ‘t met wijn:

Ontwerp je kerstgeschenk