Relatiegeschenk idee

Bedankt voor onze samenwerking. Ik ben blij met het eindresultaat. Je bent voor je klanten, samenwerkingspartners, medewerkers of leveranciers op zoek naar een passend relatiegeschenk idee. Wat ons betreft is een flesje wijn geven altijd een goed idee. Maar niet zomaar een fles wijn… lees snel verder op deze pagina hoe je van het geven een feestje maakt. 

Relatiegeschenk idee: een persoonlijke wijnkist

Wat is er leuker dan een fles wijn laten bezorgen of cadeau geven? Een persoonlijke wijnkist als relatiegeschenk geven! Niet alleen lekker, maar ook voorzien van een mooie boodschap, herinnering of je bedrijfslogo.

Deze (FSC-gekeurde) wijnkist kun je helemaal zelf ontwerpen. Nadat je de juiste fles wijn in je mandje hebt gelegd, kun je ‘m aanpassen naar wens. Een foto toevoegen, voorzien van een mooie tekst of je logo uploaden. 

Een relatiegeschenk van Zeg 't met Wijn is 't beste idee!

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik denk aan je. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? Bekijk de onderstaande relatiegeschenken. 

Waarom kiezen voor een geschenk via Zeg 't met wijn?

Een relatiegeschenk geven is leuk maar duurzaam ondernemen vind je vast, net als wij, belangrijk. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Zoek je nog andere relatiegeschenk ideeën?

Naast wijnkisten, kun je binnenkort ook champagne-kisten en gegraveerde glazen personaliseren. Als eerste op de hoogte zijn als ze in ons assortiment zitten? Schrijf je in voor onze updates per mail en je hoort ‘t als eerste! 

Ontwerp je kerstgeschenk