Kerstkado personeel

“Bedankt voor je inzet het afgelopen jaar. Ik ben blij met jou als medewerker.”
– Je zegt ‘t met wijn

Deze gekke tijden vragen om aanpassingen. Vanuit jou als werkgever en voor je medewerker. Op kantoor met z’n allen is niet vanzelfsprekend en je ziet elkaar relatief weinig. Bedrijfsuitjes werden gecancelled en thuis moest je medewerker privé en zakelijk combineren. Maar los daarvan wil je je waardering uitspreken. En daarom wil je een passend kerstkado aan je personeel geven. 

Kerstkado personeel: wat geef je?

De kerstkado’s staan weer op de planning om te regelen. Maar wat geef je dit jaar aan je personeel? De kerstpakketten met jam, leverpastei en soepstengels zijn passé. Deze producten vind je vaak jaren later verstoft en over de datum terug in de voorraadkast. Maar je wil wel graag een tastbaar kerstkado geven, want die waardebonnen belanden vaak ook op de grote papierstapel. Geef daarom een wijnkist met persoonlijke boodschap als kerstgeschenk voor je personeel. 

Je kerstkado in eigen huisstijl

“Bedankt voor je medewerking”. “Jij bent onze topper” en “we kijken uit naar een nieuw jaar vol successen” zijn teksten waarmee je je medewerkers motiveert. Deze teksten kun je plaatsen op de wijnkist in combinatie met de huisstijl van je organisatie. Het resultaat? Een lekkere fles wijn mét persoonlijke boodschap vanuit het bedrijf. Met dit kerstkado is je personeel ongetwijfeld blij. 

Je geeft meer dan alleen een kerstkado

Bij Zeg ‘t met wijn vinden we maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. En daar nemen we graag onze verantwoordelijkheid voor. Zo worden onze wijnkisten van FSC-gekeurd hout gemaakt en doneren we aan het einde van het jaar 5% van onze winst aan Trees4All. Ook dragen we ons steentje bij aan initiatieven die passen bij het helpen van anderen. Met een wijnkist van Zeg ‘t met wijn geef je niet alleen een mooi kerstkado aan je personeel, maar zorg je er ook voor dat de productie en levering met respect voor mens en milieu wordt gedaan. 

Kerstkado's voor het hele personeel bestellen?

Je kunt direct in onze editor aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw persoonlijke kerstkado’s. Vragen over de wijnkisten? Neem contact op via info@zeghetmetwijn.nl

Ontwerp je eigen wijnkist