Kerstgeschenken 2022

“Bedankt voor je inzet het afgelopen jaar”. “Ik ben blij met jou als medewerker.” “Proost op de mooie resultaten”
– Je zegt ‘t met wijn

Als organisatie ben je je medewerkers, klanten en leveranciers enorm dankbaar. En zeker het afgelopen jaar. Het liep anders dan nanders. Die ene medewerker die het hele jaar vanuit huis heeft gewerkt en, ondanks dat daar ook alle ballen hoog gehouden moesten worden, fantastische resultaten heeft neergezet. Je klanten die keer op keer het vertrouwen naar jou uitspreken en de leveranciers die je voorzien van de beste kwaliteit producten of diensten. Je wil hen bedanken voor hun tomeloze inzet en vlak voor het einde van het jaar is daarvoor de uitgelezen kans. Bij Zeg ‘t met wijn vind je kerstgeschenken 2022 die helemaal passen bij dit jaar. 

Kerstgeschenken 2022: voor je personeel

De kerstpakketten met jam en soepstengels zijn passé. Je wil je personeel bedanken voor het afgelopen jaar én het vertrouwen naar het nieuwe jaar uitspreken. Dat doe je niet met een suf, dertien-in-een-dozijn kerstcadeau. Dit jaar pak je uit met een wijnkist met persoonlijke boodschap.  

Kerstgeschenken in 2022 voor je leverancier

Je leverancier geef je niet standaard een kerstgeschenk. Maar jij bent allergisch voor alles wat ‘gewoon’ en ‘standaard’ is. Bij jou staat een goede samenwerking voorop en jij stimuleert je leveranciers graag. Voor hen is 2022 misschien een spannend jaar geweest met alle restricties en maatregelen. Een geschenk hebben ze daarom meer dan verdiend dit jaar.

Een kerstgeschenk voor je klanten

Ook dit jaar wil je je klanten graag weer in het zonnetje zetten. In 2022 geef je ze het liefst een wijnkist met boodschap cadeau. Om te proosten op het afgelopen jaar én een mooie boodschap voor het aankomende jaar. Wist je dat je onze wijnkisten kunt voorzien van een mooie boodschap én je eigen bedrijfslogo? Zo verhoog je meteen de naamsbekendheid en is de wijnkist naast een ideaal relatiegeschenk ook nog eens een promotiemiddel. 

De geschenken van Zeg 't met wijn

Bedankt voor de samenwerking. Ik ben blij met je. Ik kijk uit naar een nieuw jaar vol hoogtepunten. Hoe breng je die boodschap nou beter over dan met ‘n fles wijn? De wijnkisten van Zeg ‘t met wijn kun je helemaal zelf ontwerpen: met een mooie boodschap erop of het logo van je organisatie. Je kunt kiezen voor een lege wijnkist om je eigen wijnen erin te doen, een wijnkist met één fles of een kist met twee flessen. We hebben rosé, rode en witte wijn beschikbaar en alle combinaties zijn mogelijk. 

Waarom kiezen voor een kerstgeschenk van Zeg 't met wijn in 2022?

Een wijnkist geven is leuk, maar het liefst wil je dat jouw cadeau meer betekenis heeft. Bij Zeg ‘t met wijn doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en de wereld een stukje mooier te maken. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid, meer daarover lees je in onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven je een aantal redenen om te kiezen voor Zeg ‘t met wijn:

Een grote oplage aan kerstgeschenken bestellen?

Je kunt direct in onze editor aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw persoonlijke relatiegeschenken voor je personeel in 2022. Vragen over de wijnkisten? Neem contact op via info@zeghetmetwijn.nl

Ontwerp je kerstgeschenk