Kerstgeschenk personeel

“Bedankt voor je inzet het afgelopen jaar. Ik ben blij met jou als medewerker.”
– Je zegt ‘t met wijn

Deze gekke tijden vragen om aanpassingen. Vanuit jou als werkgever en voor je medewerker. Op kantoor met z’n allen is niet vanzelfsprekend en je ziet elkaar relatief weinig. Bedrijfsuitjes werden gecancelled en thuis moest je medewerker privé en zakelijk combineren. Maar los daarvan wil je je waardering uitspreken. En daarom wil je een passend kerstgeschenk aan je personeel geven. 

Een passend kerstgeschenk voor je personeel

De kerstpakketten met jam soepstengels zijn passé. Deze producten vind je vaak jaren later verstoft en over de datum terug in de voorraadkast. Maar je wil wel graag een tastbaar kerstgeschenk geven, want die waardebonnen belanden vaak ook op de grote papierstapel. Geef daarom een wijnkist met persoonlijke boodschap als kerstgeschenk voor je personeel. 

Je kerstgeschenk in eigen huisstijl

“Bedankt voor je medewerking”. “Jij bent onze topper” en “we kijken uit naar een nieuw jaar vol successen” zijn teksten waarmee je je medewerkers motiveert. Deze teksten kun je plaatsen op de wijnkist in combinatie met de huisstijl van je organisatie. Het resultaat? Een lekkere fles wijn mét persoonlijke boodschap vanuit het bedrijf. Daarmee geef je je personeel een mooi kerstgeschenk. 

Wijnkisten als relatiegeschenk voor het volledige personeel

Je kunt direct in onze editor aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw persoonlijke relatiegeschenken. Vragen over de wijnkisten? Neem contact op via info@zeghetmetwijn.nl

Ontwerp je eigen wijnkist